Parkoviště aut jsou zcela plná
naprosto stejně je na tom Luna
temeno zdobí jediná vlna
ložnice už není jenom slunná
Je více chatrčí v Karibiku
není však k spaní ani ke hříchu
Od letošního roku je i saunou
s nonstop provozem - údržbou žádnou
..."parkoviště aut jsou plná...kdyby věděl, co se nemá...jak ho chytli, bili ho,...zbili ho, Wiliho.."
https://www.youtube.com/watch?v=99rKtmAiLY4
..připomněl jsi mi song od Schelingera...;-) to byla taky realita...jako ta tvoje sídlištní dneska...
27.09.2023 16:56:43 | Marten
Díky, díky, Martene
“Kola disky stěrače
Ať majitel zapláče
Světlomety lišty znaky
Cos měl uvnitř
To vzal taky
J. Schelinger
27.09.2023 16:59:53 | kudlankaW