Dnes vypadám přesně
tak jako se cítím.
Žmolkovaná mikina,
pocuchané vlasy.
Ještě se držím na nohou,
unavená z nemoci.
Flákám se, trvá mi to.
Špatně točím s volantem.
Červenají se mi oči.
Nemám chuť, jen náladu.
Vím toho až moc.
Některý věci nejdou změnit.
Čas přestal být relativní,
cítím jeho rýhu,
ubíhá před očima.
Jestli teď odejdu,
nejspíš budu plakat,
a možná už se nevrátím.
Povědomě vám voním,
ale jsem jen stará známá.
Taky se mě pustíte.
Beru si své vzpomínky,
tentokrát odcházím
jako první já.
Někdy stačí, pro lepší pocit
trošku změnit účes, outfit,
uvidíš, že to pomůže,
věřit trošku víc v sebe:)
29.09.2023 21:55:11 | Žluťák