Učím se mít sebe rád
A nepřítele milovat
Nedat vztek na sobě znát
Na nervy všem občas hrát
Jsem denní stín a noční pták
Ve válce jsem nevoják
Dělám všechno naopak
A tvářím se všelijak
Hledám lásku jako trám
Možná je to sebeklam
City někdy popírám
Upřímnost vždycky uvítám
Občas hledím za sebe
Dělám místo pro tebe
Tvá ruka nikdy nezebe
Tesám ti schody do nebe
Ve verších plavat neumím
Přetvářce moc nerozumím
V davu často zabloudím
Do zlých snů se probouzím
Před realitou utíkám
Do sebe se ukrývám
Před deštěm neuhýbám
Temnotu si užívám
Někdy se mnou zatřese
Když vyhraje deprese
Ráno opět dozvím se
Co mi příliv přinese