Jeden děda z Míšně
miluje moc višně
do rumu je dává
to je ta chuť pravá
velký mlsoun z Míšně
Jedna paní z Tirany
prodává jen banány
obchod se ji daří
proto večer paří
chytrá paní z Tirany
Jedna paní z Poličky
ráda chroupá mandličky
k vínu se vždy hodí
stále na ně chodí
mlsná paní z Poličky
Toto gurmánské cestování z východu Německa přes Albánii do východu Čech mi zachutnalo.
24.10.2023 19:29:11 | Koala
Jeden pán tady,
skvěle nás baví,
uvádi nás do říše
vtipných limerick, co píše,
jeden pán tady:)
23.10.2023 22:35:30 | Žluťák
Já plně podporuju apetit paní z Poličky... a nastavuju dlaň...odsype mi...pár mandliček???:-) Hezounký, příteli.
23.10.2023 22:19:08 | cappuccinogirl