Lidé v domě ještě slastně spí
neslyším dětský pláč ani smích
Slechům jsou utajeny rytmy
konané milenci - ach - v přítmí
Půl šesté a já hledím do stropu
zde jsou i energie ze swapů
Znehodnocují se úspory
stupňují však vjemy úkory
TAM KDE SE NACHÁZÍ MOC a ZDROJE
NETEKOU SLZY - ČŮRKY ZNOJE