Podzimní listí,
v ruce kávu, kolem krku šál,
v hlavě tajemno,
kdo by se mě bál.
Podzimní listí, v ruce deník,
na sobě kabát,
na stránkách verše,
nějaký mladík stojí opodál.
Podzimní listí, v ruce štětec,
v myšlenkách pestrá škála barev,
na plátně obraz,
je to pes,
snad by o to někdo stál. :)
Krásné podzimní "malování" písmenky, milá Leni :)*
Moc příjemná atmosféra - poklidná...
Nádherný večer přeji :)*
14.11.2023 20:30:10 | Ondra