Sedíme tiše vedle sebe
má dlaň něžně hladí tu tvou.
Vzpomínáme, kdy já v tebe uvěřila
a ty zase uvěřil v Lásku mou.
Léta běžela tak rychle
a nebylo vše krásné
jak by se mohlo zdát.
Však to špatné jsme nechali za sebou
a dále šli spolu s vědomím
že jeden druhého má rád.
Teď hladíš mě po vlasech
a v zápětí do dlaní jemně vezmeš mou tvář.
Naše oči se potkávají
rty horce dotýkají
a dvě srdce jednu melodii Lásky hrají.
Naprosto jasně popsané téma. Prostě ze života. Bez rozervaných metafor, bez kudrlinek a text sedí zcela přesně. Tipuji výjimečně, dnes to dělám. A přeji hodně let ještě oběma
29.11.2023 14:22:38 | Admirál
Jak krásné je kráčet společně
každou cestou i necestou,
vždyť láska vás provede bezpečně,
když jeden druhému jste oporou...
Hodně štěstí a spoustu dalších krásných let vám oběma, Jaruško (*)
21.11.2023 22:46:11 | Emily Říhová
Miluško děkuji za nás oba a krásně jsi to verši vyjádřila.Zahřály na srdíčku.
Posílám objetí...
21.11.2023 23:11:33 | Jarunka
.....Není to samozřejmost....tak zasejc dál..v souladu a Lásce.....vše dobré Jaruško....Ji.
21.11.2023 20:54:40 | jitoush
Ať se daří dále spolu
přeji i nadále co nejméně bolu...
Nebo...
Nejlépe žádného bolu.
18.11.2023 09:00:08 | Marťas9