Anotace: ....
O jednu vpřed, dvě zpátky zas
pusťte mě domů, prosím Vás...
Své touhy rozprostřel jsem v tichu
být s tebou chtěl bych, všechen čas
však času tikot plný smíchu
mou nese lásku i láme vaz.
Všechno vždy spěje k svému konci
váš sen se tvoří z denních skic
pějte své písně, zvoňte zvonci
když chcete změnu, stačí říct.
„A co ten sráz, co číhá vpředu?“
„No… to jste chtěl!!"
"Dnes máme středu.“
"Děláš si kozy?!?"
„... si zlámu vaz!“
"Vždyť je to vo hubu - na doraz"
a v náhlém tichu, Kralevic...
"Kde není soudce není hříchu..."
"Kde není strachu, nejdeš pýchu"
"Zakleknout zpátky do lavic!!"
"řeknu Vám Pane... byla to ale dobrá řeč"
Dopředu o dvě, zpátky teď nic,
Dopředu o tři - no těpic.
....Tyhle Tvý jsou fakt dobrý......ta Tvá svojská údernost ve formě i obsahu.....a velmi dobře se to recituje,hned bych......./úsměv/...Ji.
24.11.2023 22:03:32 | jitoush