Tahle je úžasně silná a emoce z ní tryskají... příměr k Máří Magdaleně, tak ten mne hodně oslovil, neboť asi všichni známe její příběh, i to, jak její láska byla nakonec čistá a hluboká... Wow... nádherně jsi otevřel modru svý srdce.
23.11.2023 12:42:25 | cappuccinogirl