Anotace: ...
foto: tuur tisseghem
otvírám očipřítmí pokoje
na zdi starý zrcadlostarý jak vše v tomto domě
i ta zlá nálada zase tu je
ze života čas si ukusujevzpomínkový zrcadlo
si ze mě utahuje
Souzním pode mnou s Fráčkem. Báseňka povedená a rád jsem si pčečetl*
27.11.2023 12:22:36 | šerý
ta se Tin mapaťáčku fakt povedla ST*
27.11.2023 12:11:17 | Frr
moc hezká. :-))*
27.11.2023 06:31:35 | Iva Husárková
To se mi líbí.
27.11.2023 06:06:56 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?