Krajina leží pod peřinou,
všichni venku jsou ztuhlí zimou,
jen dětský smích je slyšet z kopce,
ty hřeje teplo u srdce.
Otcové dole klepou osiku,
ani neví, ze jejich děti jsou tu,
měli by se radovat,
že z úst jejich dětí zní smích, ne pláč.
No já už děti na sáních a bobech neviděl deset let. Text je skvělý v námětu i zpracování.
01.12.2023 18:54:10 | Admirál