Otevři oči!
Polož nohy na podlahu.
Odkryj si uši.
A ta mlha spadne.
Vyjmenuj 5 věcí, které můžeš vidět.
Vyjmenuj 4 věci, které slyšíš.
Vyjmenuj 3 věci, které cítíš.
A to zrcadlo za kterým jsi, se rozpadne.
Připomeň si datum/rok.
Připomeň si své jméno, kolik je ti let, kde jsi a proč tam jsme.
To je těžký krok.
Vzhledem k několika jménům.
Ale pokud to uděláš uvidíš barvy a lana na rukách se rozpadnou.
Gratuluju zvládnul si disociaci.