Měsíc je měděný šálek těsně nad Zemí
blíže už nemůže být - alespoň zdá se mi
Pod lampami ulic kužely v rytmu samby
vytváří entree slunci - pohleď jaký gambit
Moc pěkná Márty, tak jen co nejvíc takových poetických večerních procházek za svitu luny. A hezké svátky!
19.12.2023 08:30:52 | Vivien
Povedla se velice, i šálek jako stálice :-)
18.12.2023 12:15:07 | básněnka
Ach, básněnko, od autorky Tvého renomé to nebývale těší!
Je to pocta jedna z nejvyšších!
Díky moc
18.12.2023 18:26:21 | kudlankaW