Anotace: ...
Až všechny moje básně zhynou
Až nenapíši nikdy jinou
... až poznám ... sebe
... do morku kostí
Že radost nejde bez bolesti
Že každý sklízí jen, co seje
... a něco v nás ... ví
... kam to spěje
Že nic tu není natrvalo
Že není už, co bývávalo
Co bývávalo ... snad už není
A život sám je
... sen i není
... poznání lásky v uzardění
Na čele vrásky
i škola bez docházky
A taky chtění ...
odhalit skryté, uchovat vryté,
prožít už žité, užívat vžité
... bez nadsázky
... život je pole z čisté lásky
Wow, Čendo!!! WOW!!! TAK RÁDA JSEM TOHLE ČETLA!!!
A zas jsem si uvědomila, jak ten život miluju...a jak se o něj vždycky budu RVÁT!!! Tak jako TY!!!
Krásně se měj, příteli.
05.01.2024 12:11:27 | cappuccinogirl
cappu díky - jsem právě v Portoriku
05.01.2024 22:24:44 | čenda pekař
Se máš, zlatíčko...ale víš co, já si dnes na chvilku přirazila bárkou k nejklidnějšímu ostrovu světa...a to je taky fajn:-)*
05.01.2024 22:26:06 | cappuccinogirl