Spatřit svět a nezemřít na ticho mezihvězdných run,
bez dechu tvého chřadnu do snu, oceán tlumím, lomím tmu,
ztratit a znovu objevit klid , jenž květem dýchl do korun,
ve spěchu slámu lámu prázdnu , naději kloním k šafránu
Začíst se prsty do tvých vlasů, a něžné hmaty dámě dávat,
bezhlase v pase skály lámat pro nahou podstatu tvých rtů,
nepřít se v Kristu za svou spásu, hledáme ty, jež touží dávat
ze sebe saze v nový návrat, na boso nohou trnem tnu
...A prázdno v slámě vzpomene na koňské ržání a v lomu tmavém Světlo živá Ticha chrání...
.....v blízkosti voní květu květ a v dlaních ručka drahá je celý svět a bok po boku nechřadne žádný sen ,naboso beze strachu toulá se každý den ,to trny odložily bolný vpich a růže rozvinuly krásu věčných Tich......a Láska....ta je......Ji.Jiří milý,je léčivá Tvá Tvá...
10.01.2024 12:39:17 | jitoush