Nikdo není bez šance
na netové seznamce,
děvčat je tam jako much,
já tam taky čeřím vzduch.
Vyzdvihnu své klady
i ušlechtilé záliby,
neřestí se straním,
radši zajdu na ryby.
Když pak večer chatuji
s ženou ulovenou,
v lehkém tónu flirtuji,
mám ji na kolenou.
Snadné je být nadsamcem
na netové seznamce,
dívky za nos vodím,
přitom si ho.....
dvakrát super, a ten konec, to nemá chybu, ještě teď se směji a normálně jsem se řehtala, skoro jako kůň :o), díky za prima náladu
05.06.2024 19:32:57 | Aramgad
;-))
Ať ne.na.razíš na kance
Na netové seznamce
***
Ať se Ti daří.
14.03.2024 06:43:35 | Fialový metal
:D
13.03.2024 16:56:58 | Mersi