Anotace: pro Jitoush :o)
lásky jsou jako kamínka
mně říkávala maminka
když netopíš…
pak nehřejí
co nemáš to se nepřejí
kde kdo chce míti nejvíce
přátelství je však světice
je svíce která nehoří
němý, co k hluchým hovoří
v rukách když těžknou sklenice
pak líbají se na líce
kdo často špatně zalícil
je více mrtvý, než by žil
ke hrobu nesu kytici
a slzy z duše na líci
padají do vesmíru snad
vracím se domů
a jsem rád
....Mít rád/a/ a být rád/a/,vykřesat tu jiskru,i když se všechno chvěje......a nejde se trefit......Ji.
02.04.2024 21:15:22 | jitoush