Jen taková kraťoučká.
Již měl jsi hnát natažený, kosa ostrá byla, však nesekla,
a andělé s ohnivými meči dobře střežili mojí milovanou,
pak potěšili moji Duši uplakanou.
Ráno otevřu oči a strach je tu tam, andělé strážní, Bože, Ježíši
co obětoval jsi se na kříži, Děkuji Vám Všem.
A i Vám Všem dosud žijícím, chodícím Duším moc děkuji,
se svojí ženou se opět raduji:-)
Přečteno 92x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Kan, Tomcat, mkinka, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (2)