Je to jen žena postaršího věku
co vrásky střádá do ostychu
stále ve stínu jako na úniku
komická postavička ve triptychu
Zezadu ujde ale není to co bývalo
je hymnus opilcova komplimentu
čas neúprosně popohání kyvadlo
smrt modrá do žilek v ornamentu
Nemám než prsty jimiž ryju do vašich srdcí zákon
že krása není jen v šestnáctileté Manon
Úžasně zpracované téma ze života a napsáno čtivě, bez nesmyslných metafor a jinotajů. Jasný tip
14.05.2024 10:36:00 | Admirál
....Krása?...Je tak subjektivní......a vidět ji ne každý dokáže...ne každý chce....ne každý svede......Ji.
28.04.2024 15:50:44 | jitoush