Citlivé radary
V mojí kůži
Zachytily
Něžné ševelení
Jak kdyby za větru
Uschlé květy
Ze stromu padaly
Zní to poeticky
Přátelé
K štěstí mi to není
Nejsem
Účastníkem dění
P. S.
Vím o místě, kde roste rulík zlomocný.
Máš rada čučoriedky?
nemůžu si pomoc, ale pořád se mi hlavou honí tohle: https://www.youtube.com/watch?v=BpVk0DijO_U&list=OLAK5uy_kRTFvb3nXv_a0cQk_s422Z632o6AffU1U&index=40
:D :D
17.05.2024 12:23:09 | zase já
Někdo má rád čučoriedky,
někdo čučo
někdo číču
někdo rieky... sejdem se u některý:-):-):-)**
16.05.2024 17:06:19 | cappuccinogirl
ST***
Ať užijí si i jiní ...
***
Rulička z rulíku
Není nám do smíchu
Není nám do zpěvu
A přesto ...
Operu ptáků
Pod korunou stromů
Poslouchám
Mám chuť ;-)
Chuť na banán
Na první kousnutí
Po odhození slupky
(Místo rulíku !)
Snad nejsme ;-)))
Jen "zlomocný".
16.05.2024 16:32:01 | Fialový metal
:D
Je to sranda a nadsázka
Vždyť se vždy lekám
Když zlo bičem zapráská
:))
Ahoj a díky za navštěvu, potěšils :)
16.05.2024 16:36:02 | Anfádis