Anotace: Smýt tak všecky viny, které vykonáme, překonat odloučení, žít s tím, kým jsme proměněni válkou a po ní (písňový text)
Mýdlem jsem nesmysl tu příchuť těch ran
ani tvou vůni v košilích noci,
jídlem jsem sytil jen prázdný chřtán
smrti, jež vlála v okovech moci.
Je chlad, který šeptá reqiem stínu,
co ve mně se zlomil a po mně vzdech sáh,
já dopad a pátá zem slehla mou vinu,
já zlobně se modlil, teď přebírám hrách.
(tady v tmách)
Mýdlem tvým levandulovým chvílím,
setřít ten prach, tu špínu a kal, čert je vzal,
vínem zpít svou duši a klid slovem cizím,
věřit, chci věřit, dál se měřit s osudem zlých skal.
.....A projít.....když skály se otevírají připraveným srdcím....Ji.
Tak "zpívej"životem milý Jiří...
25.05.2024 21:54:54 | jitoush
...žít a nestát opodál...
Dotkla se, Jiříku... děkuji a krásný den přeji (*)
24.05.2024 23:31:43 | Emily Říhová
Tvé se vždycky "dotknou"...osloví. Moc ráda se u tebe vždycky zastavím.
24.05.2024 12:49:23 | cappuccinogirl
perfektní text, jen místo košilích bych dal jednotné číslo, moc se to nezmění
23.05.2024 23:57:13 | pohane