Anotace: Děj se odehrává jednoho letního podvečera, kdy dvě kamarádky spolu u kafe klábosí a obě ví vše, co se děje ve vesnici. Kolik takových drben máme mezi sebou?
...přesně tak, Admirále, ale nesuď příliš přísně, někteří to potřebují...m
05.11.2024 20:21:52 | mapato
Díky za komentář. Nesoudím přísně. Text byl o dvou dámách, které rády proberou vše.
06.11.2024 15:34:35 | Admirál
Každý místo na světě, který je osídlený lidma, má svou Kelišovou a Horáčkovou:-)))
02.06.2024 16:01:40 | cappuccinogirl