Jsme jako v ulitách
zalezlí šneci,
jsme jako kanárci
ve zlaté kleci,
jsme duše chycené
za branou pekla,
otazník za větou,
slovíčka zbrklá.
Lapáme po vzduchu,
který nám chybí,
chyceni v nesnázích
vzýváme "kdyby",
čas nejde vrátit,
dobře to víme,
nechceme a přesto
ruce si špiníme.
Ve chladu měst
spolu tak sami,
můžu ti darovat
jen slzy do dlaní.
Existuje 1 důvod proč je text zarovnaný doprava? nebo je to jako když stojí paní před zrcadlem a chce aby byla především JINÁ. Takhle přesně to paní většinou myslí, že hezká = jiná. Ale je to něco úplně jiného než psát poezii.
03.06.2024 12:42:16 | Ezop
Každý máme nějaké způsoby jak na sebe upoutat pozornost, ne Ezope?
U někoho je to psaní básně se zarovnáním vpravo a u někoho... kritizování básně se zarovnáním vpravo...
03.06.2024 20:42:44 | Žluťák