Koláč lásky
Anotace: Pridám aj jednu v rodnom jazyku...
KOLÁČ LÁSKY
30 deka túžby zmiešaj
s trochou tvojho smiechu,
pridaj smelo sexepílu
a 5 gramov hriechu.
Opatrne zamiešaj
esenciu ženy
a mixérom vyšľahaj
do hladučkej peny.
A do tohto „snehu“
len primiešaj nehu,
potom šťastia kvapni
a horný ohrev zapni.
Vlož to všetko do rúry
a až schrumkavejú kontúry
vyberte ho moje krásky
polkilový koláč Lásky.
Přečteno 89x
Tipy 12
Poslední tipující: Verunka1, Marťas9, jitoush, Vivien, enigman, cappuccinogirl, Bufik, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)