Fádní blues

Fádní blues

Anotace: Písňový text (2017)

Tohleto blues
je trochu fádní,
čtyři pět akordů,
slova nic moc...

Přišlo jen tak
a bez pozvání
a teď tu vězí,
neříká proč.

Je všude kolem,
zní ze všech koutů,
je trochu v dur
a hodně v moll;

nespěchá nikam,
času má spoustu,
pomalu zpívá
každý svůj tón.

Na na na na...

Se mnou teď chodí,
sedá i spává,
nedá mi šanci
bez něho žít;

drží mě v kleštích
jak ztvrdlá láva,
zaseklé drápem
jak v srdci šíp.

Na na na na...
Autor Běžec, 27.06.2024
Přečteno 48x
Tipy 6
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl, zase já, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Koment od Martena je přesnej...

27.06.2024 23:14:38 | cappuccinogirl

líbí

...blues chytlavý...;-)jak infekce...

27.06.2024 18:56:02 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí