Luděk

Luděk

Anotace: O muži, který stále hledá jakým vlastně být. Má ještě šanci?

Prodal byt v Praze
prý je tam velmi draze.
A kvůli babě starší
v Sázavě v paneláku straší.

Ženská ho ovšem nechala
co s takovým by dělala.
Do práce nechodí
vůbec se nestydí.
Peníze z prodeje utrácí
v sázkách na zápasy,
v putykách hrdlem prolévá
blonďatým přelivem
obarvil si vlasy
na diskotéky chodívá.

Značková potítka na zápěstích
prsteny na rukou
řetízek kolem krku
skutečný věk maskovat nemohou.

Po čtyřicítce rozum stále hledá
možná, že najde ho ještě déle.
Někdy se přesto obávám,
kam synovcova cesta vůbec vede.
Autor Admirál, 07.09.2024
Přečteno 39x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, karolinakarol, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děti je řehole a člověk často kroutí hlavou a občas brečí nad tím.Zdravim a přeji hezký den.

07.09.2024 15:19:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí