foto vlastní
Ve snu
Tančila svůdně a ladně
Na listech od leknínu
Starosti neměla žádné
Košilku z etamínu
Tu figuru a srdce znám
Vždyť je ze mě zrozená
Na něžné šíji slza má
Lije jí sílu do věna
Srdíčko je tu...
Buch Buch ...má se k světu.
Ty poslední dva řádky jsou dílem psavýho mistra
Tím jsem si jistá...
jen ten mistr má křivky anfí ženy...
Jseš poklad modra, drahocenný*
23.09.2024 12:39:52 | cappuccinogirl
Cappu, Cappu, přeháníš velice!
Víš, má dcera je teď ustaraná, tak se mi srdce svírá...
Děkuju, zlato, moc :)**
23.09.2024 12:54:53 | Anfádis