Mlátil jsem hlavou o zeď věčnosti
od narození smolař
poplivané popraskané zrcadlo
zarámované špinavé prádlo
po zasněženém zápěstí vytryskla krev
musel jsem přemýšlet
o všech pohádkových rtech
jdoucích opačným směrem
o vajglech hustě vysázených na zemi
o vzdáleném hypnotickém hluku večírků
o mládí v koncentračním táboře
o křehkých tělech
a vyhublých tvářích
Rozdrcených na prach