Krásne je na svete, keď priateľa máš dobrého
rozhovor večný, nekonečný celý deň frčí
kilometre vzdialený a predsa pri tebe sedí
smiech, pohoda a radosť vyžaruje z tvárí
nebojíš sa citov ani slov
veď prečo aj ?
jeho duša je polovicou mojej vlastnej
nedá sa rozlúčiť...
ďakujem