XXX
Všechno se bortí
A všechno padá
Nic ani nikdo
Nikam nezapadá
Stahuje se mi
Pomalu smyčka
Nevím jak dál
Jen zavřít víčka
A zmizet
Nevidět všechno
Co na mě padá
Schovat se v ulitě
A snít
O jiném životě
Bez dnů jak dneska
Včera i zítra
I za měsíc
.
.
.
Přečteno 34x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Psavec, víc, mkinka, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)