cestou do školy

cestou do školy

Nikdy už jsem pak nenašel podobnou,
měla něco v očích, uměla mluvit,
od té doby, co jsem přijel z nemocnice
sedím stranou, kdo hledá důvod,
neví ani, co je podvod, jednou jsem
byl zase venku s holkami, to byl můj
úděl v pátek nebo v sobotu, scházeli
jsme se i ve středu, do teď nechápu
jak to fungovalo, že strojvedoucí
nezaspal, že jsem si koupil cigára
v trafice, pak asi půl hodiny ve vlaku,
a do školy jsem přišel pozdě,
protože mám zapálenou stovkovou Marlborku.
Autor víc, 07.10.2024
Přečteno 53x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Gaspi03, jort1, mkinka, mapato, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nějak jsem dostal chuť na borku...

10.10.2024 10:25:49 | enigman

líbí

v dnešní době,
krátké se ještě dají,
díky

10.10.2024 10:32:42 | víc

líbí

hallo víc, mile napsáno...m

08.10.2024 02:21:34 | mapato

líbí

díky víc

08.10.2024 15:37:36 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí