Nalejte mi prosím
Ještě jednoho panáka
Mám to teď bohužel
Nějak všelijak na draka
On mi sežral touhy v snění
Dokonce i noci
Bez barev jsou v šedi všední
Normálně
v tom světě reálném bych řekl nechlastej, ale v tom našem světě modravém
(a teď bacha)
sednu na koně
a zapíchnu
toho draka
10.10.2024 16:51:41 | Jiří I.Zahradník