Anotace: tělo do chuti oplatky / a krev s přívlastkem kávy /pod kůží krásno pohádky / a ať nás život baví (upravená stará PF)
Jazyk do medu - dlaně do vaty
Zpívat dovedu do půl devátý
Zpívat, tancovat s duší nahatou
v světě promenád pěkně legato…
Jazyk do medu - dlaně do vaty
Na vzdor tragédům ve stověžatý
Na vzdor většině s páskou přes oči
Zpívat nevinně, stranou neskočit…
Jazyk do medu - dlaně do vaty
S myslí v nadhledu v nitro bohatý
Pohled s vějířky, vábné balení
Srdcem do šířky stehy proměnit
všité na krédu v ryzí citáty;
Snad to dovedu… já, my, vy a ty…
...Když sladkost a měkkost dohromady a pěkně "přilepit"ty všechny fajnovosti,
upatlaní od radosti,prostě zpívat se bude třebas i potichu,však oko zjihne a projdem to,dáme to a ještě se ten úsměv rozsype kolem a sbírat se bude do kapes pro nakažení a tak..........................Ji./úsměv/
14.10.2024 20:23:37 | jitoush
Pro jazyk med a pro dlaně vata
a je ten svět hned krásnej natotata
tož já teď hned úsměvu otevírám vrata
tragédům komedaj, v ní hlava smutkům sťata
sekerou z gumy*
14.10.2024 18:41:25 | cappuccinogirl