Nedosněný
Přišel jsi nad ránem,
s úsměvem ve tváři
bylo mi příjemně,
chvíli ses zdál.
Přišel jsi nad ránem,
teď hledám ve snáři,
proč mi křik kohoutí,
proč mi tě vzal.
Proč mi křik kohoutí,
pokazil vzbouzení,
když zrovna na dotek,
u mě jsi stál.
Proč mi křik kohoutí,
přál ráno bez změny…?
Proč se mi Morfeus
z tvých očí smál.
ST, Peťulko...je úžasná, tahle tvá... vrátím se, vím to...
Moc ráda jsem se s tebou zase "potkala"
*
14.10.2024 22:11:01 | cappuccinogirl
Přišel jsem nadra... nem
s úsměvem debila,
řeklas mi:
"Ty se mi zdáš!"
Přišel jsem... "ts..ady sem!"
'škit'
a ty jsi věřila,
že tady
pomůže snář...
"Krňa t je tvrdej plštář...
můžu si lehnou ntebe... prsím...
?"
:-)
14.10.2024 20:29:05 | Ž.l.u.ť.á.k.