Kamarádce

Kamarádce

Únava v očích, ty moje neštěstí...
Neboj se, zkus mi dát část svojí bolesti...
V bublinách tisících snažíš se skrýt,
dá se tak přežívat, ne ale žít.

Zeď a příkop a okolo růže,
kdo k tobě, malinká, kdo jenom může?
Cítím, že trápí tě hrozně moc věcí,
křovím se dokážu prodírat přeci...?

Možná sama mám zranění a teď už mi teče krev,
však nemůžu nechat tě samotnou v těhlech zdech,
ty nevěříš, že přijdu, ani jen na chvíli...
...já zlobím se na lidi, co tak moc ublížili.

Zdáš se být v pořádku - jsi živá, jsi celá.
Akorát nadobro ztratit ses chtěla.
Smutná a bolavá, pojď, půjdem zpátky,
už povol... Vždyť přece jsme kamarádky...

Dobře vím, i když vše v pohodě zdá se,
tak jak ti bude zle, schováš se mi zase.
Jednou tu cestu znát budu i pozpátku,
nevadí, sluníčko, všechno je v pořádku.

Chci tu být pro tebe, na každej pád.
Ať cokoliv stane se, co má se stát.
Mám tě moc ráda.

Autor genca, 30.10.2024
Přečteno 40x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Sonador, Janas, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezky napsané...

31.10.2024 07:38:02 | Marťas9

líbí

Moc krásné. Asi se tohoto díla teď na pár dnů má hlava jen tak nezbaví :D

30.10.2024 22:38:35 | neumelec_zivota

líbí

Děkuji :-)

31.10.2024 06:02:05 | genca

1líbí

moc pěkné, chytlo za srdce...*

30.10.2024 22:26:45 | Sonador

líbí

Díky :)

31.10.2024 06:02:16 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí