Život knihou

Život knihou

Anotace: Ať už text písně, nebo básnické řádky, je to můj život knihou.

Už bych chtěla kapitolu novou, stránku otočit.

Nedívat se na předešlé, některé přeskočit.

Začít s jiným příběhem, napínat se průběhem, a

nečekat až mi autocorrect schválí začátky vět.

 

Jenom ignorovat počet stran, jak jiní zvědavci,

už ani nevím v jakém jsem naposled byla odstavci.

Chtěla bych vědět kde jsem, jaké postavičce se nejvíc podobám

v té pohádce o jedné zamotané hlavičce.

Autor neumelec_zivota, 01.11.2024
Přečteno 45x
Tipy 9
Poslední tipující: kudlankaW, Ondra, Iva Husárková, Kan, Psavec, jitoush, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Námět netradiční, chválím

05.11.2024 12:00:58 | Admirál

líbí

Zajímavě napsáno :-)

02.11.2024 01:00:28 | Ondra

líbí

....Nejlépe se podobat sám sobě.....Ji./úsměv/Není to jen tak...

01.11.2024 18:20:47 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel