Už vím
Anotace: Jedna letošní novinková podzimní.
Už vím, že dříví uložené v kůlně za života nespálím,
že starou stodolu nezbořím
na nový barák dceři těžko naspořím.
Elán ten nechybí, schází mi víc fyzické síly.
Bohužel svět ještě nenalezl
na poškozenou míchu náhradní díly.
Příroda stále o tři kroky
před lékařskou vědou
světové výzkumné kolektivy
s tím faktem těžko něco svedou.
Možná za sto či dvě stě let
se pohnou zvolna ledy kupředu
a ochrnutí přestane populaci strašit.
Nám součastníkům
musí invalidní vozíky
zatím stále stačit.
Přečteno 47x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, mutil, LaBruja, jort1, cappuccinogirl, Psavec, Kan, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)