Něco mi znovu říká
nechtěj měnit svět!
Nechtěj už změnit, co měnit se nedá
...jednání lidí nevyjímaje…
*
Prostor jak harmonika
kmitání všeho vším tam jako zpět
Slova, jak do kamení. A mravověda
v odrazu, když stokrát prohraje…
*
Kvantuju prostředníka!
Sil ještě jistě na pár dlouhých let
Životem prověřeni. Všemocná Běda
a neúnavný Hřebij ze stáje…
Ta myšlenka na změnu světa
je stará jako lidstvo samo...
Vždycky se měnilo,
vždycky se šťouralo do mravenišť.
Je někdy těžké srovnat se
a pochopit jak žít...
05.11.2024 19:31:14 | cappuccinogirl
Co tě nehřeje, tam přilož.
05.11.2024 10:40:46 | Jan Kacíř
..tak nad tím musím popřemýšlet trochu - :DD
z logiky věci, asi ano - o tom se nepřu / to je moudro dané
však - kde tě nehřeje - tam nezůstávej - namítla bych pane
sic z těla vláčného budeš mít ztuhlou sochu :D
05.11.2024 10:46:08 | šuměnka