Anotace: ...
ač statečný
však plný strachu
ať v gatích naděláno dost
stále si říkám
živote…brachu
jak často vstaneš
byť ležels v prachu
ty vlastně jsi
takový most
snad dobře chápu
proč byls stvořen
kdo určil směr a sílu být
kde minulost je coby pramen
kde bereš sílu, když jsi znaven
kdo tě drží kolem ramen...
v téhleté pouti naslepo
Vzpruhou mi bývají dobré lidské vztahy, hlavně ty k dětem, byť již dospělým :-) a jsou takové, pro které stojí za to, možná i poslepu - nebo spíše cíl v nedohlednu, ale stále dál jít...
10.11.2024 10:40:42 | Helen Mum