Zastřeno v jasu

Zastřeno v jasu

Anotace: ....v mlhách se lze ztrácet i nalézat.....

 

Ze stínů padlé šedavo

v syrovinu mění

světlo teď vtáhnout do dna a

uvnitř stromů jmění

uvnitř zebe skelně stisk

tma zvolna krade v bdění

tiskne se šeptem do sna.

Zdobí se zlatem u nohou a

tvary rozpíjí se chladem

den v mihotání mizí zadem

je slza Ticha risk?

Prchají stesky nocí dlouhou

prchají okrovým krajem

ze stínů padlé šedavo a

kape z nebe     z uvolnění

vesmírný slunný smír

světLí ze stínů rájem

až po okraj      až do dna.

 

 

Autor jitoush, 06.11.2024
Přečteno 30x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, enigman, Ywach, CULIKATÁ, zase já, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ty jsi prostě světlonoška, a těch je třeba*

06.11.2024 23:07:44 | Vivien

líbí

slza je stisk proudění...

06.11.2024 22:36:14 | enigman

líbí

Slunný mír..rozhodně jsem pro :-)

06.11.2024 22:19:03 | Ywach

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel