Čtyřlístek života

Čtyřlístek života

Anotace: Není o mně, ale o kamarádce, která tímhle už asi žije.

Krokem po louce,

sedám do zeleně.

Štěstí je mi čtyřlístkem,

které najdu někdy za dýl,

někdy rychle..

 

K největšímu čtyřlístku

mi chybí sport a čtyři packy

ozývajíc se vedle mne,

pak mickám házet klacky...

 

Život není jak kočičí.

Místo devíti jen jeden.

Můj je ale ten holčičí,

ikdyž mě možná zrovna potkáš

u fotbalového míče.

 

Autor neumelec_zivota, 13.11.2024
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: šuměnka, Paulín, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel