Anotace: včerejší filozofování v světle Měsíce / niterné "šťourání se" v základu matrice :)
Život je neustálá změna v kolotání!
Všechno se mění! Všechno, včetně nás
Jen na vědomí záleží, zda vnímá Vyšší hlas
vesmírné paměti na informační pláni…
Život je nekonečný tok a synchronizace
všech nenáhodných událostí vlastní režie
Kam zaměříme pozornost, to dějem ožije
Zkušenost v prožitku! Zpátky se nevracet…
Život je velké tajemství všech paralelních světů
Jako je Píseň písní kryptogramem Šalamounovým
Hledejme návod k rozluštění symbolů a kódů osnovy
i informace pro rozkvět. Pro sílu Tvůrčích květů…
Hádej, hádej, hadači,
proč JEDNA nikdy nestačí:-)))*
Moudrý dílko, ten Šalamoun mu sluší*
18.11.2024 02:48:16 | cappuccinogirl