poštovní...
ze schránky vypadl list
se vzkazem
dívej se vlastníma očima
a srdcem
strom ve stráni
ve žloutnoucím polostínu
své generace
vrhnul listí
a rozrostl se
já si jej vystřihl ze svetru
s hlavou naznak
hledím na cestu
a sunu se stylově
váben
slunečním větrem
stezkou stíněnou
nechávám si ježit chlupy
zábleskem dotěrné budoucnosti
oslepený úsměvem
přeskakuji pražce
bratrstva ztracených želez
a mířím
k průchodu
zlatou bránou
prý je otevřená
Přečteno 98x
Tipy 44
Poslední tipující: čenda pekař, Papagena, IronDodo, Dreamy, cappuccinogirl, jort1, Gaspi03, Sonador, Bosorka9, Iva Husárková, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)