Táta

Táta

Anotace: První vánoce bez táty, rozvedení rodiče, nejste v tom samy!

táta

můj první vánoční večer bez tebe, ale na tebe nečeká ještě nebe

tak proč s námi nebudeš? aspoň chvíli tu snad pobude

novou rodinu sis našel, všechny naše šance jsi jen tak prošel

chybí mi mít tátu, to už mám častěji i tu matu

vánoce bez tebe jsou jako přesný opak toho nebe

je to jako peklo, jako kdyby me trefilo rozbité sklo

ještě to ze vim ze budes s klárou je jako kdybych byla jen parou

budes s celou její rodinou a naše společně vanoce pominou

nevím jak tohle zpracovat, nás čas se budu snažit co nejmíň zkracovat

tak málo tě vídám, až si sama se sebou povídám

nevím na co porad čekám, nikdy se toho pořádného času s tebou nedočkám

vypadám a chovám se čím dal vic jako ty, mám ale furt jiné rty

stále si myslím že všechno je moje chyba, cítím se jako leklá ryba

kdybych tenkrát lepší dcera byla, tvoje láska s mamkou stále pozbyla

pořád mi dokola říkáš ze musím pochopit ze už spolu nejste, v me hlavě ale porad jste

v me hlavě jsem stále ta malá holka, kterou nelákala školka

která měla milující rodiče, a osobního řidiče
Autor Adéla Vápeníková, 24.11.2024
Přečteno 24x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

věřím, že seš skvělá
a není tvoje chyba - že to teď nevnímá

mnoho věcí se těžko vidí očima
a mnoho hůř se dělá

ale zkus mu to říct upřímně a narovinu
se srdcem od lásky (však nevyčítat vinu)

24.11.2024 18:57:43 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel