..nechej hudbu růst..

..nechej hudbu růst..

Anotace: obdiv k inspiraci: https://www.youtube.com/watch?v=Hhy53BQlfYA&list=OLAK5uy_lm0PPRPU0DPk4kkJCkj5L9zGmff6jVD9M

Iluze života a Život leckdy ILUZÍ pak není…

Čas je jen dychtivě dychtivou stránkou toho

I Klec je výtvor myšlenek – umělý plac a skleník

veškerých děr do dez.Iluzí! A představivost touhou…

 

...tak zkus zazářit ze Života čirou podstatou

tak jako z hvězd se svit a jasy zcela nevytrácí

Postav svou vlastní NOC / den vyignoruj legato

Na nebi mraky vznáší se – a popírají gravitaci

 

Podepiš odchylku – být blízko k zatracení!

Ať klidně předpověď se ztratí v zbytku ilustrací

Máš klíče k svobodě – žít ve snu a vše měnit

Tak nechej hudbu růst – za víčky do třpytu se vrací…

 

Zazpívej teď a čekej na pointu krásných spiknutí

Noty jsou slepé, ale dobře tuší, že se právě zpívá

A tak se směj – nech hudbu růst – a já pak řeknu ti

že i když slepé jsou – tak mají schopnost jasnozřiva…

 

Lalala lalalala lalalala - Lalala lalalala lalalala

 

Život je lepší živý! a bude to tak vždycky

Nehodlá ubývat: je snadné vykřičet to do světa

Dneska si s někým zazpívej – pro souhry lidský

Pro okamžiky s přáteli, kdy blízkost s láskou přilétá…

 

Lalala lalalala lalalala - Lalala lalalala lalalala

Autor šuměnka, 28.11.2024
Přečteno 28x
Tipy 16
Poslední tipující: Gaspi03, jort1, mkinka, Ďábel sám, Pettie, Rafinka, Jan Kacíř, Anfádis, Ywach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel