hot snake...
Anotace: aneb vaříme na cyklistické stezce…výběr ze sbírky ujeté soboty…
také se vám často stává
při výletě na kole
že jste zapomněli svačinu
a žádný kiosek v dohledu?
pak je tady můj jednoduchý recept...
pomocí smyčky
z brzdového lanka
chytíme středně velkého hada
nejlépe chřestýše
/platí hlavně pro zámoří/
v našich podmínkách postačí zmije
lze vzít zavděk i slepýšem
krček/což pro neznalé hadů
znamená za ušima/
podřízneme rybičkou
nebo jiným perořízkem
krev sbíráme
do obráceného sedla
může se hodit na prejt
hada polijeme lihem
a podpálíme
za účelem odstranění kůže
/v období svlékání
máme o starost méně/
vyvrhneme
/ne my ale toho hada/
vnitřnosti nevyhazujeme
využijí se jako další návnada
umně na pumpičku navlečené
maso nakrájíme na kolečka
což je oproti dlažebním kostkám
vzhledem k anatomii hada snadné
napíchneme na výplet z kola
a šašliky opékáme na nosiči
na mírném ohni
podáváme v helmě
s pečivem a vychlazenou slivovicí
a ještě něco navíc pro opravdové jedlíky
big hot biker
pomocí smyčky
z brzdového lanka
chytíme jednoho
ze středně velkých cyklistů
co nás neřád před chvílí předjel
nejlépe na duralovém kole
protože pak máme i rožeň
aby maso bylo chutnější
tak ho ušlapeme
ostatní je stejné...
tak ať vám to šlape...vlastně chutná!
Přečteno 481x
Tipy 9
Poslední tipující: Miriska, střelkyně1, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)