» Odpovědět «čubík (25.08.2011 13:23:40)
...pražený, nebo obalovaný brouky, pavouky, kobylky a jinou žoužel...?
» Odpovědět «Aťan (05.09.2011 15:34:45)
čubík, ty chlape, ty jsi to přivolal!!! :-)
http://www.novinky.cz/koktejl/243689-eu-chce-aby-evropane-zacali-jist-hmyz-cim-drive-tim-lepe.html
» Odpovědět «čubík (05.09.2011 21:41:55)
...jsem prostě trendy, Aťane...:))
...ale zatím jen v teorii, praktikovat budu až mi začnou lozit tlustý do tenkejch...
» Odpovědět «J's Randomness.. (25.08.2011 21:57:02)
pěkně pražený a obalovaný j ochutnalo brouka, na čelním skle pavouk a z vozu vystoupila kobylka, jestli bych nechtěl i tu jinou žoužel, a taky že jo.. bourali sme pak ještě několikrát
» Odpovědět «čubík (26.08.2011 15:22:51)
...člověk ani neví jak chytí i v pití, koukat je fakt důležitý dyť vlezou a všude přistávaj když cítí a zavřenou hubu na kole jinak bléé i pích - žádný smích...
» Odpovědět «Mbonita (25.08.2011 21:21:07)
já ano..špíz ze škorpionů v Číně a zapíjela jsem to dobrou whiskou značky Grants
jinak dobrý to bylo a žiju,ochutnávám vždy místní speciality:-)
» Odpovědět «čubík (25.08.2011 22:13:02)
...jsi Ty ale odvážná holka, Jíťo...:))
...v Kambodži se naučili z nouze jíst takový chlupatý a velký pavouky - tak kdybys měla cestu, nezapomeň...
» Odpovědět «Aťan (26.08.2011 12:53:56)
V Kambodži si od dcer vypůjčím holení na nohy... (smí se tam vůbec jíst nahatej pavouk?)
» Odpovědět «Jezolík Hemikarín - úblabánský krucierta (26.08.2011 21:57:12)
Takhle - je nutný holit si nohy jen proto, abys mohl jíst pavouka nahatej?
» Odpovědět «Aťan (27.08.2011 08:54:31)
:-)) suprotázka, ale zatím neznám odpověď. Jdu si to vyzkoušet...
» Odpovědět «Jezolík Hemikarín - úblabánský krucierta (02.09.2011 18:23:54)
A jaký to bylo?
» Odpovědět «Aťan (03.09.2011 09:21:15)
...v domácím pohodlném smokingu mně pavouk chutnal daleko víc, nahý jsem se ve společnosti cítil divně.
» Odpovědět «Mbonita (26.08.2011 21:10:13)
Aťane..jaký holení:-))copak nevíš co je to týrání zvířat:-)))
» Odpovědět «Aťan (27.08.2011 08:52:21)
já zapomněl že je to lechtá :-)
» Odpovědět «Jezolík Hemikarín - úblabánský krucierta (27.08.2011 10:01:57)
Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že nebudeš-li lechtat pavouka před jídlem, bude on lechtat tebe při jídle a pak ještě jednou,za několik hodin po jídle. Nehledě na lechtivé poznámky těch, kterým se tím pochlubíš:-)
» Odpovědět «Aťan (27.08.2011 11:52:47)
...Jezolík, na to nemám co bych řekl. :-)) jedině snad, že jsem tě začal číst a šoupnul do složky Oblíbení autoři.
P.S. mimochodem skvělý nick
» Odpovědět «Jezolík Hemikarín - úblabánský krucierta (27.08.2011 14:37:09)
:-D
Potěšení na mé straně, a nápodobně! Tvoje "dadání" je fajné, fakt.
» Odpovědět «čubík (26.08.2011 15:29:23)
...NESMÍ Aťane, je to bráno jako velký prohřešek proti místnímu bontónu...
...v Česku klidně, tady jsme kulinářský barbaři...
» Odpovědět «Mbonita (26.08.2011 08:41:56)
Tome..jsem fakt děsná dobrodružka i v tomto..budu si to pamatovat:-)
Ale řeknu Ti upřímně krokodýlí steak mi chutnal taky hodně:-)
» Odpovědět «čubík (26.08.2011 15:25:44)
...krokodýla bych možná i dal, to bych se nebál, že mi oživne v žaludku a nožkama polehtá...ale brouci...
» Odpovědět «Mbonita (26.08.2011 21:08:39)
Tome...musíš se na to povznést...prostě jíš brouka a to je prostě čistá bílkovina.Cestovatel musí sníst vše..hlavně,když chce přežít:-) Třeba mravenci v čokoládě jsou úžasný:-))to bys dal:-)
» Odpovědět «čubík (27.08.2011 09:56:56)
...mě by se povznes hlavně žaludek, Jíťo...:))
...ale já jsem takovej necestovatel, až hanba, takže pokud to nebudou prodávat u nás, tak ty breberky nemůžu ani neokoštovat...
...ale je zajímavý, že mravenci by mi tak nevadili(když jsi na to přivedla řeč)...asi že jsou mi mnohem sympatičtější, než brouci pytlíci, či velcí babouci...
» Odpovědět «Aťan (27.08.2011 12:19:22)
co bys je kupoval, kurňa, já ti je doma pochytám zadarmo...
» Odpovědět «čubík (27.08.2011 12:46:14)
...snad tohle nečte Jana, jináč nevím, nevím...takhle to vypadá, že máte doma pěknej chlívek, kde se těm breberkám(štenice?) daří...
...pokud ovšem nemyslíš chalupu, tam se hemží tak nějak přirozeně...
» Odpovědět «Radek.oslov.Šafárik (25.08.2011 20:28:53)
ochutnal ale víckrát ne,jednou stačí
» Odpovědět «čubík (25.08.2011 20:49:59)
...to bylo možná nezdařilou přípravou, ale od profíků by chutnalo i mě - jen bych nesměl vědět co jím...:)
» Odpovědět «bába čurchlupka a dědovo bláto (25.08.2011 17:02:43)
hle! nový podnikatelský záměr na obzoru - hmyzí cukrárna - výzva pro redukční dietáře
» Odpovědět «čubík (25.08.2011 18:14:27)
...můžou se třeba máčet čokoládě, karobu, jogurtu - jako oříšky atd...
...a není to jen nějaký mlsek, ale velice hodnotná strava, která by mohla být budoucností lidstva...lidé by místo slepic, králíků atd. mohli pěstovat třeba šváby a kobylky...byly by vždy čerstvé na talíři...
...chovat by se daly i v paneláku...
» Odpovědět «Aťan (25.08.2011 18:59:54)
Posílám ti dva recepty a tabulku výživnosti. "Saranče na karí" asi nepolkneš, ...pro tebe budou určitě schůdnější "Mravenčí larvy na pivu":
http://www.bigmenu.cz/clanky/Vypeceny_hmyz.html
...je tam bobkový list, oregano, tymián, majoránka, to můžeš, ne? :)
» Odpovědět «čubík (27.08.2011 11:11:28)
...mravence bych asi skousl, ale ty nohatý střapatý potvůrky - jen když by na mě uhodila opravdová bída...na požívání uriny(vlastní) jsem si zvykal 1-2 měsíce, ale u ní nemám pocit, že mi obživne v žaludku...:)
» Odpovědět «Aťan (27.08.2011 12:03:53)
O pití uriny jsem se chtěl dovědět něco víc, ale po přečtení článku jsem se pozvracel. Je to čubas normální průběh, nebo mám být znepokojen?
http://www.bioklub.cz/alternativni-medicina/nebojme-se-urinoterapie/
» Odpovědět «čubík (27.08.2011 13:49:04)
...mě se obrátil, až když jsem poprvé koštnul...
...to jsem si přečetl knížku od německé novinářky - Moč ta zvláštní šťáva - kde se lidé z ulice vyjadřovali na toto téma...takže jsem měl už průpravu a čím dál víc se mě zmocňovalo jisté nadšení, že něco tak užitečného je okamžitě k dispozici a touha se zapojit mě vedla k tomu, že ač slabého žaludku, jsem to dotáhl do vítězného konce a teď pro mě urina není žádný problém...
...napřed si kup tuhle knížku a pak budeš na dobré cestě k porozumění a vychutnání té zvláštní šťávy...
» Odpovědět «Jezolík Hemikarín - úblabánský krucierta (25.08.2011 18:27:59)
Co mravenci nakyselo? Mravenčí "kaviárek"...
» Odpovědět «čubík (25.08.2011 22:46:35)
...mravenčí vajíčka jsou prý delikatesa, musí se ale patřičně upravit...
» Odpovědět «Aťan (25.08.2011 13:32:02)
...nechtíc?
» Odpovědět «Aťan (25.08.2011 13:36:56)
...dovysvětlím - něco jsem včera našel v obalovaném řízku. Při troše fantazie to mohla být rozklepaná kobylka luční...
» Odpovědět «čubík (25.08.2011 14:01:31)
...já jen, když mi to samo vlítlo do huby...to mi okamžitě stoupnul kufírek, brrr...
...ve výrobnách různých dobrůtek se vždycky něco vyskytne, ale brouček specielně upravenej a nabodnutej na špejli, to je někde úplně jinde...
» Odpovědět «Aťan (25.08.2011 19:31:56)
...a jak se ti líbí tento jídelní lístek?
http://21stoleti.cz/blog/2011/08/25/kolik-je-na-zemi-druhu/
» Odpovědět «čubík (26.08.2011 00:27:45)
...jo, tak to kdybych si dal každej den jinej druh, musel bych mít ještě pár životů navíc...:)