Anotace: a bude ti všude dobře, hochu
Stáli vyrovnaní jako topoly v poušti,
chvílemi si i připadali 13 stop vysocí,
voda byla ledová, protože
hladina slunce odrážela,
jenže když přišel rozkaz,
zdřevěněla mu noha,
nebo to byla em šestka,
a tak si rozkousl ret, aby se přesvědčil,
že ocelová pachuť mu stále voní
a vrhl se, se svou jedinou nad hlavou,
do náruče Achelóovy milenky.