Anotace: ***
mechanický pomeranč dobrej film.Útes dobrej aby člověk pochopil hloubku.konec komentáře jsem odposlouchávána velkým bratrem.
17.11.2016 17:43:32 | xoxoxo
A já jsem se rozhodla, e se mi líbí, protože mi zůstala v hlavě, tedy jen kousek, pořád přemýšlím, jestli jsem obývací pokoj a nebo podlaha... :)
17.11.2016 17:02:24 | Philogyny1