Anotace: ******
jsem všechno co jsem už byl
a nemůžu být nikdy víc
přežil jsem
všechny
jak se ti teď spí
jak usínáš?
všechna slova
jsou pro tebe jenom stopy v písku
nepovedené pokusy jak za sebou zanechat všechno jen ne sebe
zas a znova
a pravda
je daleko
a já jsem
daleko
všichni jsou za zenitem
všechno je prožité
mraky odpluly
stromy dorostly
sníh e roztekl
přežil jsem sebe
a nikdy nedokážu víc
a pravda je daleko
14.01.2017 15:31:52 | Ragnell
Obrázek nemůžu dostat z hlavy a chtěla bych ho mít na peřině, místo počítání oveček bych se dívala jak lítá... a je daleko... moc hezké. :-))
13.01.2017 12:07:11 | Iva Husárková
ten obrázek je fascinující :-)
12.01.2017 19:32:58 | hledač